Nihola Bakfiets Testdagen

Voordat u overgaat tot aanschaf van een Nihola bakfiets wilt u natuurlijk eerst zelf ervaren hoe comfortabel deze unieke driewieler fietst. Nihola onderscheidt zich als driewieler van andere merken, omdat de bak niet meestuurt tijdens het fietsen. Hierdoor is het fietsen op een Nihola veiliger, lichter en plezieriger. Nihola.nl is het enige testcenter & de enige winkel wereldwijd buiten Denemarken.

Op onze testdagen kunt u al onze modellen uitproberen. Mocht u advies willen over welke Nihola bij u past, dan nodigen wij u graag uit. Al uw vragen worden beantwoord door een van onze enthousiaste medewerkers.

Buiten Denemarken zijn wij het enige Nihola testcenter en winkel waar u daadwerkelijk alle unieke modellen kunt uitproberen en aanschaffen: Nihola Family, Nihola 4.0, Nihola Dog, Nihola Rehab, Nihola Flex.

Nihola Family

Nihola 4.0

Nihola Dog

Nihola Rehab

Nihola Flex

Tijdens de Nihola.nl testdagen kant u uw Nihola bakfiets direct bestellen in uw persoonlijke uitvoering (kleur en voorkeuren) en profiteren van onze speciale aanbiedingen, alleen tijdens de testdagen. De fiets wordt rijklaar afgeleverd op het door u gewenste adres. Levertijd is ca. 2 à 3 weken.

Bent u niet in de gelegenheid om op een van onze testdagen een Nihola bakfiets uit te proberen? Buiten de testdagen om kunt u op afspraak bij ons terecht voor een testrit. Bel of mail voor een afspraak op een ander moment.

Indien u uw huidige (bak)fiets wilt inruilen geven wij in overleg een prijsindicatie.

info@nihola.nl of 06-43199311

 

Locatie Datum Tijd
 Apeldoorn  8 oktober 13:00 – 17:00
 Apeldoorn  5 november 13:00 – 17:00

 

Nihola.nl: testcenter & winkel  in Apeldoorn