Nihola Bakfiets Testdagen

Wil je een keer op een Nihola bakfiets fietsen en ervaren hoe deze unieke driewieler fietst? Nihola onderscheidt zich als driewieler van andere merken, omdat de bak niet meestuurt tijdens het fietsen. Hierdoor is het fietsen op een Nihola veiliger, lichter en plezieriger. Wij zijn premium dealer van Nihola bakfietsen en het enige testcenter & winkel van Nihola.com wereldwijd buiten Copenhagen.

Op onze testdagen kun je al onze modellen uitproberen. Mocht je wensen en advies willen over welke Nihola bij jou past, dan nodigen wij je graag uit. Al je vragen worden beantwoord door een van onze enthousiaste medewerkers.

Buiten Denemarken zijn wij het enige Nihola testcenter en winkel waar je daadwerkelijk alle unieke modellen kunt uitproberen en aanschaffen: Nihola Family, Nihola 4.0, Nihola Dog, Nihola Rehab, Nihola Flex.

Nihola Family

Nihola 4.0

Nihola Dog

Nihola Rehab

Nihola Flex

Nihola bakfietsen kunnen op testdagen meteen besteld worden in jouw persoonlijke uitvoering (kleur en voorkeuren) en worden rijklaar afgeleverd op het door jou gewenste adres. Levertijd is ca. 2 à 3 weken.

Ben je niet in de gelegenheid om op een van onze testdagen een Nihola uit te proberen? Geen probleem, bel voor een afspraak op een ander moment.

Nihola.nl: 06-43199311

 

Locatie Datum Tijd
 Apeldoorn  2 September 13:00 – 17:00
 Apeldoorn  3 September 10:00 – 12:00

 

Nihola Premium Testcenter & winkel Apeldoorn